HomeO Nama - ABV Sistem

UREĐENJE ENTERIJERASuha gradnja

ABV SISTEM je savremeni poslovni sistem sa sjedištem u Trebinju, i skladištima u Trebinju i Sarajevu. Naši jasno postavljeni ciljevi stalno podstiču razvoj kreativnosti, brigu o visokom kvalitetu u radu, stabilnim finansijama i pravoj orijentaciji u našem prodajnom asortimanu.
ABV SISTEM se trudi da u svakom momentu svoj rad, znanje i kreativnost usmjeri ka tržištu i odgovori prefinjenoj kreativnoj mašti arhitekata.

Osnova poslovanja ABV SISTEM-a je ponuda materijala i opremanje enterijera spuštenim plafonima i rasvjetom, pri čemu dominiramo kvalitetom ponuđenih materijala i visokom profesionalnošću izrade. Takodje u našoj ponudi imamo i veliki izbor podnih obloga ( PVC, TEXTIL )  i laminate  kao i ostalih elemenata za uređenje enterijera.

ABV SISTEM je ovlašćeni distributer firme BOHOR iz Užica, jednog od vodećih proizvodjača metalnih konstrukcija za spuštene plafone i pregradne zidove, metalnih plafona i rasvjetnih elemenata. Osim prodaje proizvoda iz programa BOHOR, ABV SISTEM se oslanja na njihovo bogato dugogodišnje iskustvo u procesu montaže i ugradnje. Takođe u svojim  skladištima  ABV  SISTEM posjeduje stalne zalihe :

AMF ( Njemačka ) –  mineralni plafoni/ stropovi  I plafonski/ stropni sitemi

ATENA (ITALIJA),  metalni plafon/stropovi kasetirani I lamelni sistemi

KNAUF – kompletan sistem suhe gradnje ( ploče, profile, praškasti materijal, pribor, ljepila za keramiku, fasadni sistemi, hidroizolacije ….)

KNAUF INSULATION- izolacijski matrerijal- kamena I mineralna vuna

https://www.abvsistem.com/wp-content/uploads/2016/07/image-about-01.jpg
https://www.abvsistem.com/wp-content/uploads/2016/07/image-about-02.jpg

IDEJNA RJEŠENJARasvjeta

Rasvjeta je jedan od od najvažnijih elemenata u uređenju prostora i ABV SISTEM joj posvećuje maksimalnu pažnju. Vrhunska rasvjetna tijela iz našeg programa su projektovana tako da u potpunosti ispune sve zahtjeve korisnika.

 Naš Lighting design team svojim znanjem i iskustvom će Vam pomoći u rješavanju svih problema kod projektovanja i odabira adekvatnih rasvjetnih tijela. Konstantnom edukacijom i stalnim praćenjem svjetskih trendova na polju osvjetljenja uspješno rješavamo sve zahtjeve naših korisnika od rasvjete enterijera ( hoteli, restorani, kancelarije …) do osvjetljenja fasada, sportskih terena i objekata, indistrijskih objekata, bolnica i sl. o čemu govore i naše reference. Uvoznik smo i distributer vodećih brendova :

Disano/ Fosnova ( Italija)

Modus ( Češka Republika)

Buck ( Srbija)

Ideal Lux ( Italija)

One light ( Kipar )

Za potrebe što kvalitetnije prezentacije naše ponude rasvjete postavili smo i posebnu web stranicu : www.ledrasvjeta.ba

VRHUNSKA RASVJETNA TIJELA I ELEMENTI ZA UREĐENJE ENTERIEJRAABV DEKOR

ABV DEKOR  je naš najmlađi format , pokrenut iz želje da kompletiramo ponudu  opremanja  enterijera .

Naš širok asortiman obuhvata  dekorativne zavjese I draperije , sisteme za zaštitu od sunca ( zebra, rolo, screen,  blackout …) vrhunske belgijske tepihe proizvođača Balta , rasvjetu (profesionalnu i dekorativnu), tapete I ostale dekorativne zidne obloge , laminat , lajsne  I sobna vrata …

Više detalja o ponudi ABV DEKOR možete naći na : www.abvdekor.com

Cijenimo Vašu odluku da postanete naš poslovni partner.

https://www.abvsistem.com/wp-content/uploads/2016/07/image-about-03.jpg

VJERUJTE NAM I VI JER NAM VJERUJU MNOGINaši poslovni partneri

ABV SISTEM je ovlašćeni distributer firme BOHOR iz Užica, jednog od vodećih proizvodjača metalnih konstrukcija za spuštene plafone i pregradne zidove, metalnih plafona i rasvjetnih elemenata. Osim prodaje proizvoda iz programa BOHOR, ABV SISTEM se oslanja na njihovo bogato dugogodišnje iskustvo u procesu montaže i ugradnje. Takođe u svojim skladištima ABV SISTEM posjeduje stalne zalihe AMF mineralnih plafona, rasvjetnih tijela i aluminijskih plafonskih sistema ATENA (ITALIJA), pregradnih i plafonskih sistema KNAUF, izolacijske materijale KNAUF INSULATION, fasadne materijale i ljepila za keramiku KNAUF Zemun, rasvjetna tijela DISANO, BUCK, MODUS, ONE LIGHT, IDEAL LUX kao i veliki izbor podnih obloga.

"Cijenimo Vašu odluku da postanete naš poslovni partner."
https://www.abvsistem.com/wp-content/uploads/2018/05/bohor.jpg
https://www.abvsistem.com/wp-content/uploads/2018/05/knauf.jpg
https://www.abvsistem.com/wp-content/uploads/2018/05/knauf-insulation.jpg
https://www.abvsistem.com/wp-content/uploads/2020/02/one-light-partneri-1.png
https://www.abvsistem.com/wp-content/uploads/2018/05/buck.jpg
https://www.abvsistem.com/wp-content/uploads/2020/02/logo-disano-2018-partneri.png
https://www.abvsistem.com/wp-content/uploads/2018/05/modus.jpg
https://www.abvsistem.com/wp-content/uploads/2018/05/amf-1.jpg
https://www.abvsistem.com/wp-content/uploads/2020/02/abv-sistem-logo-crop-footer.png

Postanite naš poslovni partner

ABV SISTEM je savremeni poslovni sistem sa sjedištem u Trebinju, i skladištima u Trebinju i Sarajevu. Naši jasno postavljeni ciljevi stalno podstiču razvoj kreativnosti, brigu o visokom kvalitetu u radu, stabilnim finansijama i pravoj orijentaciji u našem prodajnom asortimanu.

Kontakt

Kolubarska bb (iza Binga)
89101 Trebinje
+387 59 274 010

ABV Sistem @2020. Sva prava zadržana.